2011. április 29., péntek

Csivava kan 10 hónapos - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

10 Hónapos Ivartalanított csivava kan eladó.
2, 3kg , magas nyúlánk lapát fülű kis csivava. Összes oltással, chipel, féregtelenítve. Szobatiszta, kedves szófogadó, pórázon és nélküle is tökéletesen közlekedik a gazdi lába mellett.
A kutya nem defektes, nem beteg, nincs semmi rejtett hibája, az eladás oka magán jellegű, és nem kívánom a teszvesz felületén megosztani senkivel.
Bambi,   nagyon szeretetigényes, igazi csivava, mindig a gazdi közelében szeret lenni, de nem ágyban alvós, nem kanapén dekkolós öleb. Autóban is szeret utazni, de kis mérete véget, inkább hordozóban vagy ölben.
Imád a kertben lenni, Gyerekek, másik kutya és cica mellett van jelenleg. Ősztől tavaszig, bizony fázik, kutyaruhát nagyon szereti, igazi kis öltöztethető kis manó.
Jelleme: Még csak 10 hónapos tehát még kölyök, de már nem a szeleburdi fajtából, szobatiszta bakik nincsenek, napközben volt hogy 8-10 órát egyedül volt a másik kutyával, de akkor sem pisiltek be.   Igényli a gazdi jelenlétét, de nem tolakodó, inkább csak mellette szeretne lenni, és aludni az ölében. Összes oltása, chipje megvan, ivartalanításon esett át, tehát rá már költeni nem kell, csak a minimális csivava mennyiségű ennivalóját.
Prémium tápot eszik (Eukanuba Adult Small & Medium Lamb and Rice), csirke mentes száraz eledelt, csak az viheti el, aki ezt tudomásul veszi, hogy csirke mentes diétán tartja a kutyust, mert a csirke húsra allergiás.
Lakóhelye: Pest megye, Érd, nem viszem sehova, aki szeretné és komolyan gondolja, Érdről elvihető.



Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-18 06:50
. Csivava kan 10 hónapos - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése