2011. december 25., vasárnap

Cole, Michael : Osiris tankönyvek : Fejlődé - Jelenlegi ára: 5 205 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Osiris tankönyvek : Fejlődéslélektan: (Osiris tankönyvek)A könyv listaára: 5980 Ft. Leírás:
A tankönyvnek szánt kiadvány a fejlődéslélektan átfogó tudományos feldolgozását tűzte célul a csecsemőkortól a gyermek- és serdülőkoron át a felnőtt- és idős korig. A könyv szerkezetileg öt részben tárgyalja az egyedfejlődés szakaszait: a Kezdetekről szóló két fejezet az élet méhen belüli megjelenését, a gének és a környezet viszonyát, a méhen belüli fejlődés, valamint a születés folyamatát írja le. A Csecsemőkor első szakasza, a korai csecsemőkor a kezdeti képességeket és az első két és fél hónap során történő változásokat mutatja be. Az első év legfontosabb fejleményei az észlelés és a mozgás fejlődését kísérő kognitív változások és a társas világgal való új kapcsolatok kialakítása. A csecsemőkor végén jelenik meg a problémamegoldás, és a gyermek kimondja az első szavakat egyre nagyobb hangsúlyt kap a családi, gondozói környezet és az -én- felfedezése a pszichológiai változások folyamatában. A harmadik rész, a Kisgyermekkor fejezetei a nyelv elsajátítását, a kognitív fejlődést, a társas kapcsolatok jelentőségét, a fejlődést befolyásoló környezet leírását tartalmazzák. Az Iskoláskor a testi fejlődés és az agy fejlődésének kérdéseit elemzi, kitérve az iskolai oktatásnak a kognitív fejlődésre gyakorolt hatására és az iskolai környezet, a kortárs csoportok szerepére. Külön fejezet foglalkozik e korosztály társas kapcsolataival. Az utolsó rész A serdülőkor és azon túl címen a serdülőkori fejlődés biológiai és szociális alapjait pubertás, a növekedés felgyorsulása, a szexualitás, a társas élet újjászervezése -, valamint a serdülőkor pszichológiai fejleményeit elemzi, melyek politikáról való gondolkodás, morális kérdések, identitás, átmenet a felnőtt korba címszavakkal jellemezhetők. E rész foglalkozik a fejlődéslélektanban viszonylag új területnek számító felnőtt és időskorú fejlődés szakaszával, felvetve a kérdést, hogy folyamatos fejlődésről beszélhetünk-e, vagy hanyatlás jellemzi az idős kort. A fejezetek végén rövid összefoglalás és a -kulcsszavak- felsorolása könnyíti az anyag megtanulását. A kötetet a szakkifejezések jegyzéke, a hivatkozott irodalom felsorolása, név- és tárgymutató zárja. - Alapvetően a neveléslélektant felsőfokon tanuló hallgatóknak szánt kötet egyben fontos kézikönyv is, amely az érdeklődő szélesebb olvasóközönség számára is ajánlható. ISBN: 963-389-473-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 205 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 19:19
. Cole, Michael : Osiris tankönyvek : Fejlődé - Jelenlegi ára: 5 205 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése